Rychlé vyhledávání
Počet nemovitostí v nabídce: 19
Realitní zpravodaj

Neveřejné nabídky nemovitostí přibývají. Jak se k nim dostat?

Neveřejné nabídky nemovitostí přibývají. Jak se k nim dostat?
11.5.2021 - Přijít na prohlídku nemovitosti, domluvit se na prodejních podmínkách s prodávajícím a následně umístit inzerát na některý z realitních serverů. Běžná praxe realitních makléřů nejen v..

Správa bytových domů se v době pandemie zkomplikovala

Správa bytových domů se v době pandemie zkomplikovala
10.5.2021 - S malými přestávkami již více než rok trvá pandemie koronaviru, která s sebou přináší krizová opatření vlády ČR, včetně vyhlášení nouzového stavu a jeho opětovného prodlužování. To však..

Kupujete starý dům? Myslete na jeho energetickou náročnost

Kupujete starý dům? Myslete na jeho energetickou náročnost
7.5.2021 - Kdo od 1. 1. 2013 prodává či nově pronajímá jakoukoli budovu, musí mít zpracovaný průkaz energetické náročnosti budovy (PENB). Týká se to jak domů rodinných, tak domů bytových. Zákon sice..
Provozováno na realitním systému Realman
Nacházíte se: Úvod » Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

SDĚLENÍ O ZPRACOVÁVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Ing. Silvie Hynštová, místo podnikání 678 01 Blansko, Smetanova 6, IČ: 73781908,

Lenka Oujeská Veselá, místo podnikání 680 01 Boskovice, Legionářská 2094/3, IČ: 46251928,

 

provozující realitní kancelář (dále jen „realitní kancelář“), jakožto správci osobních údajů, Vás tímto informují o způsobu zpracování osobních údajů v souvislosti s poskytováním služeb realitní kanceláře a o Vašich právech v souvislosti se zpracováním osobních údajů.

Budete-li realitní kancelář kontaktovat, ať už prostřednictvím těchto webových stránek, emailem, telefonicky nebo osobně s žádostí o poskytnutí služeb, může po Vás realitní kancelář za účelem poskytování realitních služeb požadovat zejména tyto osobní údaje: jméno a příjmení, datum narození, rodné číslo, bydliště, číslo průkazu totožnosti, email, telefonní číslo.

Realitní kancelář se zavazuje se, že bude Vámi poskytnuté osobní údaje zpracovávat v souladu s právními předpisy, především se zákonem č. 110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.

Realitní kancelář je oprávněna osobní údaje předat těmto příjemcům: spolupracujícím realitním makléřům, spolupracujícím advokátům za účelem vyhotovení smluv souvisejících s realitní činností a správci softwaru Realman, ve kterém jsou osobní údaje zpracovávány.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, tj. abychom Vás informovali o událostech, publikacích nebo službách, které poskytujeme a které by Vás, podle našeho názoru, mohly zajímat.

 

 

V případě poskytnutí osobních údajů berete na vědomí, že máte zejména tato práva:

 

Právo na přístup k osobním údajům znamená, že máte právo od realitní kanceláře získat informace o tom, zda zpracovává Vaše osobní údaje, a pokud ano, o jaké údaje se jedná a jakým způsobem jsou zpracovávány. Mám také právo, aby realitní kancelář bez zbytečného odkladu opravila na Vaši žádost nepřesné osobní údaje, které se Vás týkají. Neúplné osobní údaje máte právo kdykoli doplnit.

 

Právo na výmaz osobních údajů představuje povinnost realitní kanceláře zlikvidovat osobní údaje, které o Vás zpracovává, pokud o to požádáte.

Právo, aby realitní kancelář v případech stanovených právními předpisy omezila zpracování Vašich osobních údajů. Proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech realitní kanceláře, třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, máte právo kdykoli vznést námitku.

Právo na přenositelnost údajů Vám dává možnost získat osobní údaje, které jste realitní kanceláři poskytl(a), v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje můžete následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je realitní kancelář a jiný správce předali mezi sebou.

V případě, že budete jakkoli nespokojen(a) se zpracováním svých osobních údajů prováděným realitní kanceláří, můžete podat stížnost přímo realitní kanceláři, nebo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů.

 

 

V případě uplatnění výše uvedených práv se můžete ve věci ochrany svých osobních údajů obrátit přímo na Ing. Silvii Hynštovou, a to telefonicky na telefonní číslo 775582092, písemně naadresu 678 01 Blansko, Smetanova 6, nebo elektronicky na emailovou adresu: [email protected]; na Lenku Oujeskou Veselou, a to telefonicky na telefonní číslo 775246549, písemně na adresu 680 01 Boskovice Legionářská 2094/3, nebo elektronicky na emailovou adresu: [email protected]

 

Více informací o právech je k dispozici na internetových stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů: (https://www.uoou.cz/6-prava-subjektu-udaj/d-27276).

 



Cookies